Гречка, 8-Г [Не подключен]
-
Гречка, 8-Г [Не подключен]
Дивлюся, кабель ваш висить на будинку, а нета все нема й нема
Ну коли, коли ж воно буде??? ОГО не рулить, а Воля зовсім не рулить, а домашки тут немає, покинули на призволяще
Ну коли, коли ж воно буде??? ОГО не рулить, а Воля зовсім не рулить, а домашки тут немає, покинули на призволяще
- ADMINISTRATOR
- Администратор
- Контактная информация:
Re: Гречка 8-Г
потерпи ещё немного мы обезательно тебя подключимIce писал(а):Дивлюся, кабель ваш висить на будинку, а нета все нема й нема
-
Народ, ви б хоч рекламу яку повісили з тарифними планами біля будинків, ато про вас ніхто й не знає майже
-
Думаю,что доблестные дворники срывают рекламу, как только она появляется на подъездах... либо расклейщики тут-же заклеивают её всякой хренью( как на всех подъездах нашего дома 8)Ice писал(а):Народ, ви б хоч рекламу яку повісили з тарифними планами біля будинків, ато про вас ніхто й не знає майже
-
В почту пускай бросают)
-
- Администратор
Re: Гречка, 8-Г [Не подключен]
Не давайте теме утонуть.
Больше на виду - больше шансов на быстрое подключение
Больше на виду - больше шансов на быстрое подключение
-
А давайте поговорим о вечном...
-
-
А можете описать процедуру підключення будинку і користувачів, і скільки вам потрібно людей, щоб будинок став пріорітентим в підключенні.
Скиньте будь-ласка якусь рекламку, щоб можна було її повісити біля будинку, щоб люди знали, що ви такі типу десь тут є. Я наприклад вас знайшов через локал нет після того, як побачив, що хтось тягне кабель, але ж звичайні люди не такі фанати і просто не знають що в нас тут є щось(в даному випадку може бути), що набагато краще ніж ОГО чи Воля
Скиньте будь-ласка якусь рекламку, щоб можна було її повісити біля будинку, щоб люди знали, що ви такі типу десь тут є. Я наприклад вас знайшов через локал нет після того, як побачив, що хтось тягне кабель, але ж звичайні люди не такі фанати і просто не знають що в нас тут є щось(в даному випадку може бути), що набагато краще ніж ОГО чи Воля
-
Домашка весь під"їзд оклеїла своїми стікерами... Дзвоню їм, кажу, що хочу підключитися, а вони мені - ваш будинок покищо не підключений...
Реально всі вікна в під"їзді обклеїли))
Реально всі вікна в під"їзді обклеїли))